Update

Waaaaaah!!!

Heb ik net een heel verslag getypt, gaat er hier weer iets fout met dat internet, en is heel mijn verhaal weg!!! Dan maar even heel kort.

We zitten dus nog steeds in Sydney. Ik weet het, het was de bedoeling dat we gisteren verder zouden rijden, maar onze auto is nog niet klaar! Ik wilde hem gisteren op gaan halen, toen bleek dat hij nog niet klaar was. Ze dachten namelijk dat het de waterpomp was, maar dat bleek niet het grote probleem te zijn. Het grote probleem was de versnellingsbak! En die moest een nieuwe gezocht worden, maar ja, dat gaat natuurlijk niet in 1 dag. Dus is ie morgen pas klaar! Als het goed is dan. Ik zie het ook nog wel gebeuren dat hij morgen nog niet klaar is, we hebben namelijk de laatste dagen alleen maar pech. Maar goed, we blijven positief. Als ie morgen nog niet klaar is, gaan we gewoon lekker een dagje strandten. Maar ja, het was wel weer een beetje balen. Daar kwam ook nog bij dat ik de auto nog op mijn naam moest laten zetten, omdat dat maandag niet ging. En dat wilde gisteren ook bijna niet lukken, aangezien ik een adres nodig had. Maar ja, ik ben backpacker, ik heb geen adres! Na veel gepraat hebben we het goede vrouwtje om kunnen lullen en ging ze toch akkoord. Dus hij staat nu wel op mijn naam. Toen 's avonds nog mijn bankpas willen activeren wat ook niet wilde lukken, omdat er iets mis was met mijn wachtwoord. Dus moest ik vandaag ook nog eens naar de bank om dat goed te regelen. Maar ja, word je lekker zelfstandig van zullen we maar zeggen. Maar goed, alles is nu geregeld, ik hoop dat mijn auto morgen klaar is, en dan gaan we lekker karren!!! Dus voor nu is het even tot hoors, geen idee wanneer dat is. De foto's staan nu trouwens wel online, dus jullie kunnen weer lekker kwijlen, hihi. Mensen, tot hoors.

Dikke kus, Kim

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer